Ons visitekaartje

Een kennismaking vraagt om een visitekaartje. Hebben wij een beter visitekaartje dan onze projecten? Onze projecten stralen de kwaliteit uit die wij willen laten zien, zoals hiernaast het Centrumplan Waddinxveen met ruim 20.000 m² aan winkels en 260 woningen. Een stadje op zich met bovendien het eerste winkelcentrum in Nederland met een Breeam Excellent certificaat.

> Lees meer over dit project

SLOKKER BOUWGROEP

Vanuit onze vestigingen in Almere, Amsterdam en Breda realiseren wij bouwprojecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedopgaves.

> lees meer

VISIE EN BELEID

Onze organisatie geeft invulling aan onze kernwaarden duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Niet vanuit marketingtechnisch oogpunt, maar vanuit betrokkenheid. Een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische aspecten staat daarbij centraal. Wij blijven in ontwikkeling, met hart voor de toekomst en met de mens en het milieu centraal.

lees meer