Start bouw Bellini
Juni 2021

Start bouw Bellini

Ontwikkelingsmaatschappij 023 CV, een samenwerking tussen AM, BPD en Slokker Vastgoed, heeft het startsein gegeven voor ‘Bellini’, de zesde fase van Vijverpark in Haarlem. Deze fase omvat de realisatie van 36 koopwoningen in uiteenlopende prijsklassen.

 

Lees meer>
Woonstad Rotterdam en Slokker Bouwgroep samen druk aan de slag in Rotterdam!
Juni 2021

Woonstad Rotterdam en Slokker Bouwgroep samen druk aan de slag in Rotterdam!

Rotterdam – Woonstad Rotterdam en Slokker Bouwgroep ondertekenden op 3 juni een dubbele aanneemovereenkomst: zowel voor de nieuwbouw van Samen aan de Schie als voor de renovatie van Welschen II fase 2. Ook werd tegelijkertijd de bouwteamovereenkomst voor Welschen II fase 3 en 4 afgesloten!

 

Lees meer>
Herontwikkeling Livingstonelaan Utrecht
Februari 2021

Herontwikkeling Livingstonelaan Utrecht

Utrecht onderzoekt onder welke voorwaarden het mogelijk is om onderwijsvoorzieningen en circa 400 nieuwe studentenwoningen te bouwen aan de Livingstonelaan, op de grens tussen Kanaleneiland Zuid en de Woonboulevard.

 

Lees meer>
Ontwikkelcombinatie 023 verkoopt 96 appartementen in Haarlem aan Daelmans Vastgoed
Februari 2021

Ontwikkelcombinatie 023 verkoopt 96 appartementen in Haarlem aan Daelmans Vastgoed

Ontwikkelcombinatie 023 – bestaande uit AM, BPD en Slokker Vastgoed – verkoopt 96 appartementen en 88 overdekte parkeerplaatsen in project Vijverpark in Haarlem aan Daelmans Vastgoed uit Maastricht.

 

Lees meer>
Vomar Voordeelmarkt geselecteerd voor Bunschoten-Spakenburg
Februari 2021

Vomar Voordeelmarkt geselecteerd voor Bunschoten-Spakenburg

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de voorbereiding van het vierde eiland van Rengerswetering. Een belangrijk onderdeel van de plannen is de nieuwe supermarkt die op de kop van het eiland, in het zogenaamde ‘Entreegebouw’, een plek zal gaan krijgen.

 

Lees meer>
Welkom eerste bewoners van De Treffe in Heerenveen!
Oktober 2020

Welkom eerste bewoners van De Treffe in Heerenveen!

Afgelopen vrijdag hebben wij de eerste bewoners van de nieuwe wijk De Treffe in Heerenveen verwelkomd.

 

Lees meer>
September 2020

Slokker Bouwgroep wint opnieuw FSC Forest50

Utrecht/Huizen/Laren – Het vasthouden van de eerste plek op deze ranglijst is iets om trots op te zijn. Zowel medewerkers als opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers illustreren op een positieve manier dat duurzaamheid bouwen aan de toekomst is.

 

Lees meer>

September 2020

Start bouw LUX Huizen fase 2

Roland Boom en Bert Rebel, wethouders van de Gemeente Huizen, hebben samen met Arjan de Vries, directeur Slokker Vastgoed, het officiële startsein gegeven voor de start bouw van LUX Huizen fase 2! LUX Huizen wordt een sfeervol wijkje van 72 woningen aan de rand van het Oude Dorp en is de eerste energieneutrale wijk van Huizen. Alle kopers feliciteren wij van harte!

 

Lees meer>
Juli 2020

Slokker Vastgoed ontwikkelt Eiland 4 Rengerswetering

In aansluiting op de positieve besluitvorming in het voorjaar heeft burgemeester Melis van de Groep van de gemeente Bunschoten met Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Arjan de Vries van Slokker Vastgoed een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van Eiland 4 van de nieuwbouwwijk Rengerswetering.

 

Lees meer>
Juli 2020

Gemeente Wijdemeren, ontwikkelaars Slokker Vastgoed en Timpaan tekenen intentieovereenkomst voor 250 woningen

Op dinsdag 9 juni tekenden de gemeente Wijdemeren en de ontwikkelaars Slokker Vastgoed en Timpaan een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van het plan Zuidsingel fase 8. De partijen gaan gezamenlijk de haalbaarheid van de bouw van 250 woningen onderzoeken.

 

Lees meer>
Mei 2020

CoCo, Compact Wonen & Community Living

De opkomst van een- en tweepersoonshuishoudens – vooral in stedelijke omgevingen en centrumdorpen – is een ontwikkeling die steeds verder doorzet. Deze huishoudens kiezen als uitvalsbasis van hun bestaan voor plekkenmet onderwijs, werk, cultuur en zorg binnen handbereik.

 

Lees meer>
Mei 2020

Slokker Vastgoed en Bouwinvest tekenen turnkey overeenkomst voor 48 appartementen in Zeist

Slokker Vastgoed en het Bouwinvest Residential Fund hebben de turnkey overeenkomst getekend voor 48 duurzame appartementen in het project ‘Licht & Lucht’ in Zeist. Het project is gelegen in de wijk Kerckebosch in Zeist. Capital Value begeleidde Slokker Vastgoed bij de transactie.

 

Lees meer>
April 2020

Intentieovereenkomst ‘Hofjes van Dronen’ Bodegraven ondertekend

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft gisteren met Brookland, Slokker Vastgoed en Janssen de Jong Projectontwikkeling een intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van het gebied ‘Hofjes van Dronen’ te Bodegraven.

 

Lees meer>
September 2019

Start bouw Het Pakhuis

Sneek – Stella van Gent, wethouder van de gemeente Súdwest-Fryslân, heeft op symbolische wijze het feestelijke startsein gegeven van de start bouw van Het Pakhuis. Een en ander werd gevierd met de toekomstige bewoners en allen die meewerken aan de totstandkoming van dit fraaie project.

 

Lees meer>
September 2019

Slokker Bouwgroep winnaar FSC Forest50 2019!

Utrecht/Rotterdam – Met dank aan opdrachtgevers, collega’s, leveranciers en onderaannemers voor de verantwoordelijkheid die zij hierin hebben genomen. Samen tonen wij aan dat je door het stellen van heldere doelen, toewijding en samenwerking in de keten, écht verschil kunt maken.

 

Lees meer>
Juli 2019

Combinatie Slokker Vastgoed/Lont wint tender Skoatterwâld

Samen met Bouwbedrijf Lontgaat Slokker Vastgoed in de wijk Skoatterwâld in Heerenveen het plan ‘De Treffe’ (De Eilanden) ontwikkelen.

Bijzonder is dat zowel de gemeente Heerenveen alsde bewoners uit de wijk samen het winnende plan hebben uitgekozen. Uit de ingediende plannen scoorde ons plan het beste.

 

Lees meer>
Juni 2019

Circulair ontwikkelen doe je samen!

Amsterdam – Op donderdag 6 juni, de laatste dag van de Provada 2019, vond op de stand van Slokker de themabrunch ‘Circulair, maar hoe?’ plaats. Aan de hand van diverse prikkelende stellingen ging een gemêleerd gezelschap (vertegenwoordigers van gemeente, corporatie, ontwikkelaar, architect, netwerkorganisatie en diverse adviesbureaus) met elkaar in gesprek. Wat na afloop bleef hangen was het woord ‘samen’. Circulair ontwikkelen én bouwen doe je integraal en met elkaar.

 

Lees meer>
Mei 2019

Het project Licht & Lucht

Zeist – Op 14 mei ondertekenden Bertran Slokker (algemeen directeur Slokker Vastgoed) en Evert-Jan Roelofsen (directeur Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch) een overeenkomst voor de ontwikkeling van 48 vrije sector huur appartementen in project Licht & Lucht aan de Prinses Marijkelaan in Kerckebosch Zeist.

 

Lees meer>
April 2019

In 2019 gebruikt Slokker alleen nog FSC gecertificeerd hout

Almere – In een paar jaar tijd heeft Slokker Bouwgroep zichzelf het gebruik van FSC-gecertificeerd hout eigen gemaakt. Vestigingsdirecteur in Almere Ruurd Kramer is dan ook erg blij met de eerste plaats in de Forest50. “Dit is vooral een opsteker voor al onze medewerkers: zij hebben hiervoor de inspanningen geleverd.”
(Bron: duurzaamgebouwd.nl)

 

Lees meer>

December 2018

We hebben haast

ERMELO – Op 10 december heeft gedeputeerde Josan Meijers van de provincie Gelderland samen met wethouder Laurens Klappe en directeur-bestuurder Moniek van Balen van Uwoon symbolisch een vloerplaat geplaatst op de bouwlocatie De Driesprong. Hier worden in korte tijd vierentwintig sociale huurwoningen gebouwd. 


 

Lees meer>

Oktober 2018

Start verkoop LUX Huizen


Een drukte van belang bij de start verkoop van de eerste fase van LUX Huizen: 20 energieneutrale eengezinswoningen die gebouwd gaan worden volgens de innovatieve bouwmethodiek van Slokker Innovate.

 

Lees meer>

September 2018

Sleutel uitgereikt aan de eerste huurders Brinkvelden


Harderwijk – Woensdag 19 september heeft wethouder Christianne van der Wal samen met Arjan de Vries, directeur Slokker Vastgoed vestiging Huizen, de sleutel uitgereikt aan de eerste huurders van de 39 huurwoningen in deelplan Brinkvelden van de nieuwe wijk Harderweide.

 

Lees meer>

September 2018

Slokker Bouwgroep winnaar FSC® Forest50 2018!


Utrecht/Amsterdam – Slokker Bouwgroep is winnaar van de FSC Forest50 Ranking 2018. Slokker presteert het beste bij toepassing van duurzaam hout in de bouwsector en communiceert daar duidelijk en actief over.

 

Lees meer>

Lunchbijeenkomst duurzaamheid Provada: 7 juni 2018

Gasloos bouwen: kwelling of uitdaging


Op donderdag 7 juni vond de tweede lunchbijeenkomst van de Slokker Groep plaats met als onderwerp: gasloos bouwen, kwelling of uitdaging. Een aantal experts ging het gesprek met elkaar aan onder leiding van Remco Dolstra van bureau Dietz.

 

Lees meer>

Lunchsessie Slokker Groep – Provada 5 juni 2018

Participatie onder de Omgevingswet: een last of een zegen?


Op 5 juni organiseerde de Slokker Groep tijdens de Provada een lunchsessie over participatie onder de Omgevingswet. Onder leiding van Remco Dolstra (Dietz Strategie & Communicatie), gaven zeven experts aan de hand van verschillende stellingen hun visie op dit onderwerp.

 

Lees meer>

Maart 2018

Bouwkamer bezoekt Cum Laude


Nijmegen – Donderdagmiddag 15 maart meldden zich de leden van De Bouwkamer Nijmegen bij onze uitvoerder op ons project Cum Laude aan de Groesbeekseweg/Heijendaalseweg voor een rondleiding over dit spraakmakende project met een uitgebreide geschiedenis.

 

Lees meer>

Februari 2018

Een aanpassing of ingenieus bedacht?

Onlangs verscheen er een artikel in Het Parool over het project Baak 54 op IJburg met de welluidende titel ‘De uitschieter van het Haveneiland’. Omschreven als een sympathiek complex qua uitstraling en daarnaast prijzenswaardig, omdat het lage gedeelte van het ‘drieluik’ geheel is bestemd voor de opvang van meervoudig gehandicapte kinderen.

 

Lees meer>

Februari 2018

Ondertekening Kaapse Hof

Doorn – Donderdag 1 februari is de anterieure overeenkomst met de gemeente Utrechtse Heuvelrug getekend door de heer Gerrit Boonzaaijer, wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente, en Bertran Slokker, algemeen directeur van Slokker Vastgoed.

 

Lees meer>

December 2017

Opening Wilhelminahof

Huizen – Woensdag 6 december vond de officiële opening plaats van Wilhelminahof.
Marlous Verbeek, wethouder in de gemeente Huizen, heeft samen met Bertran Slokker – algemeen directeur van Slokker Vastgoed – op ludieke wijze de feestelijke opening verricht.

 

Lees meer>

Oktober 2017

Start bouw Brinkvelden

Harderwijk – Vrijdag 6 oktober was de officiële start bouw van 23 tweekappers en rijwoningen in Brinkvelden.

 

Lees meer>

Oktober 2017

Start bouw laatste fase Land van Steyn

Gouda – Op 5 oktober gaf Rogier Tetteroo, wethouder in de gemeente Gouda, op symbolische wijze het feestelijke startsein voor de bouw van de laatste fase van Land van Steyn.

 

Lees meer>

September 2017

Slokker op de tweede plaats in de Forest50!

Utrecht – Vorig jaar als snelste stijger naar de 8ste plaats, dit jaar gestegen naar de 2e plaats van de ranglijst. Dit laat zien dat met de nodige aandacht de gehele houtinkoop snel te verduurzamen is.

 

Lees meer>

September 2017

Sporthal Dillenburcht officieel geopend

Drunen – In 2002 werd er voor het eerst gesproken over vervanging van de oude sporthal Onder de Bogen. Maar het duurde nog tien jaar voor er werd begonnen aan de eerste plannen en tekeningen.

 

Lees meer>

Juni 2017

Bonifatiuspark nadert haar voltooiing

Leeuwarden – Op 14 juni werd de start bouw gevierd van het laatste deelplan van Bonifatiuspark: Tonnenburg. Henk Deinum, wethouder van de gemeente Leeuwarden gaf op feestelijke wijze het startsein.

 

Lees meer>

Mei 2017

Bewoners bezoeken Vijverpark

Haarlem – Nu is het nog bouwterrein, maar binnenkort verrijzen aan de Boerhaavelaan maar liefst 71 nieuwe woningen.

 

Lees meer>

Maart 2017

Fabriek Zeewolde druk bezocht

Zeewolde – Begin maart stelde Slokker Innovate Bouw haar fabriek open voor de kopers en opdrachtgever AM van de 21 Spaarhuizen van het project HOMEMADE op het ENKA-terrein te Ede.

 

Lees meer>

Februari 2017

Start bouw stadswoningen en appartementen

Nijmegen – Op 23 februari is officieel de bouw gestart van project Cum Laude – de Oude School. In het voormalige klooster- /schoolgebouw komen 16 bijzondere stadswoningen en 5 royale appartementen.

 

Lees meer>

November 2016

Slokker Groep op PROVADA 2017

Huizen – Op woensdag 2 november ondertekenden Eric en Bertran Slokker namens de Slokker Groep en Peter Schreuter namens de PROVADA de overeenkomst voor deelname in 2017.

 

Lees meer>

Maart 2016

Slokker Bouwgroep commiteert zich aan bossen

Utrecht – Met als doel ervoor te zorgen dat in de bouw enkel nog duurzaam hout wordt gebruikt, gaan Slokker Bouwgroep en FSC Nederland een partnerschap aan.

 

Lees meer>

September 2015

Wederom Land in Zicht op IJburg

Amsterdam – Eind september is gestart met de bouw van de tweede fase van Fregat en Zuidwester in het plan Land in Zicht op IJburg. In totaal gaat het om veertien eengezinswoningen. 

 

Lees meer>

Augustus-2015

Koningin Máxima opent het Papageno Huis

Laren – In het door het echtpaar Aaltje en Jaap van Zweden geïnitieerde Papageno Huis kunnen jongeren met autisme hoe ze zelfstandig kunnen wonen. 

 

Lees meer>

April 2015

Dubbel Prijs voor De Melkfabriek

Hilversum – Op woensdag 15 april viel De Melkfabriek aan de Larenseweg dubbel in de prijzen. Zowel de vakjury als het publiek koos unaniem voor dit Rijksmonument als winnaar van de Hilversumse Architectuurprijs.

 

Lees meer>

December 2014

Winkelcentrum Gouweplein officieel geopend

Waddinxveen – Op donderdag 20 november is met een verrassende openingsshow het nieuwe centrum van Waddinxveen, Winkelcentrum Gouweplein, officieel geopend./

 

Lees meer>

Wij maken gebruik van cookies. Hiermee wordt onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker voor u. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten