Winkelcentrum Eggert – Purmerend


Kwaliteitsimpuls voor Winkelcentrum Eggert

De fraaie facelift van 21.000 m² winkelomgeving was uitvoeringstechnisch een interessante klus, omdat de overlast voor winkeliers en winkelend publiek beperkt moest blijven. Derhalve is het werk veelal buiten venstertijden uitgevoerd. Bij de renovatie speelden circulaire en biobased materialen een grote rol. Vanzelfsprekend is er FSC® en PEFC hout toegepast maar in dit kader is ook de ‘groene’ wand bij de zuid-entree opvallend; deze muur van planten is gunstig voor de CO2 opslag en draagt zo bij aan een gezonder verblijfsklimaat binnen het winkelcentrum.

Project
Uitgebreide renovatie in twee fasen met onder andere vervanging van de winkelpuien en technische installaties en het creëren van een zogenaamd ‘verblijfsplein’ voor horeca, events en speelfaciliteiten.
Opdrachtgever
Wereldhave N.V. , Schiphol
Architecten
Claessens Erdmann architects & designers, Amsterdam
Realisatie
Slokker Bouwgroep vestiging Almere

Wij maken gebruik van cookies. Hiermee wordt onze website persoonlijker en gebruiksvriendelijker voor u. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten